İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açma kararını güncelledi - GİRİŞLER DEVAM EDİYOR MU?


İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açık mı? 

İstanbul Üniversitesi'nin kampüsünü halka açmasıyla kampüse ve dersliklere giren insanların fotoğrafları sosyal medyada yayıldı. Üniversitenin kapılarını halka açma kararıyla öğrencilerin tepkisini topladı. Konuyu takip edenler İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açık mı? Girişler devam ediyor mu? sorularının cevaplarını araştıyor. 


İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ HALKA AÇIK MI?

İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açma kararını güncelleyerek aldığı kararlarına göre üniversite ziyareti hafta içi olmak üzere 13.00 - 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Ziyaret, tarihi ve kültürel niteliklerinden dolayı Beyazıt yerleşkesinin bahçesini kapsayacak şekilde gerçekleşecek. Ziyaret için öncesinde İstanbul Üniversitesi web sitesi üzerinden randevu alınması gerekiyor. Ayrıca üniversiteye araç ile giriş olmadığı gibi eğitim görülen binalar, salonlar, etüt sınıfları, okuma salonları ve amfilere girilmeyecektir.İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açık mı? Girişler devam ediyor mu?


GİRİŞLER DEVAM EDİYOR MU?

İstanbul Üniversitesi kampüslere girişler randevu ile devam ediyor. Hafta içi 13.00 - 16.00 saatleri arasında Beyazıt yerleşkesini bahçesini kapsayan alanda kültürel gezi amacıyla önceden randevu alan vatandaşlar ziyaretlerini gerçekleştirebilecek. 


Kaynak: Türkiye Gazetesi


TAVSİYE e-KİTAPLAR










DİĞER TAVSİYE E-KİTAPLAR 













Tavsiye Bağlantılar

KÜTÜK EV BLOGUMUZU SOSYAL MEDYADA ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞABİLİRSİNİZ!